Унікальне форелево-осетрове господарство на теренах Закарпаття. У так званій домівці царських лускатих створені всі умови: басейни з обігрівом, очисткою та закордонний дороговартісний корм. Сюди приїжджають туристи, щоб скуштувати смачну та свіжу закарпатську рибу, якою і пишається ця місцина. Райдужна, канадська, природна і янтарна форель, а з осетрів- сибірський, російський, бестер та стерлядка. Усі ці види риби-аристократів водяться на території господарства у Тячівському районі в смт. Буштино. Тут плаває царська риба, яка живе понад 150 років. Сприятлива температура для форелі – 15-16 градусів тепла, а для осетра –від 18 і до 22 градусів. Однак, вони успішно уживаються. Корм використовують виключно закордонних виробників: Данія та Італія. Однак, у зимовий час риба росте повільніше. Наприклад, форель погано переживає температуру, яка менше, ніж 10 градусів тепла.
Джерело: Перший Кабельний


Leave a Reply